fredag, december 28, 2007

julklappströjorna

Tack för "räkningen"! Jag blev faktiskt förvånad. 12 stycken, wow! Hoppas ni också hade en god jul och så önskar jag er ett Gott Nytt År! Vi ska se vad jag kan göra åt räknarsaken.


Nu ska jag vara en gnutt flitig igen och uppdatera med bilderna jag tog på julklapps-tröjorna innan de for till mottagarna. Det blev ett blått ljus ser jag nu, så den stämmer kanske inte riktigt i färgen, den rosa.

Swaggern har nu hel kropp och drygt 2 dm långa ärmar. (Och nej, fotografera svarta saker så här års är inte ens lönt att försöka.)

Inser när jag nu flyttat saker från "håller på med" till "färdig 2007" att jag i genomsnitt blivit klar med en sak per månad. Nästan. Statistiken slog tårna i det gröna evitagarnet. Hade det inte tagit slut så ... Gör därför återigen en efterlysning: Ljusgrönt garn av sorten Evita. Finns det någon som har nånting mellan två meter och ett nystan över? (Bilden är från april i år då jag höll på med ärmarna. Garnet räckte från axlarna ner till armhålan. Jag skulle kunna tänka mig liite längre ärmar, men framförallt att montera dem med rätt garn.)

Om jag lägger rejält med manke till så kanske jag kan klara statistiken med hjälp av swaggern. Vi får se hur det blir med det.

4 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Gillar den "rosa " tröjan,
Eva

Du pengaträden, har jag mest misskött, vattnat då och då, klippt ner dom lite emellanåt, dom har fått vara ute hela sommaren. De är lite konstigt , jag har 8 lika stora plantor som den som blommat, men de är bara den som blommar, jag har ju behandlat alla lika menar jag.
Ha de gott på dej och lycka till.

Tina sa...

Hej!
JAg ville bara säga att jag också läser, men hann inte med förra inlägget. Datortiden är något begränsat under juldagarna, ganska så skönt faktiskt.

Hoppas du hittar ditt gröna garn, det är ju mycket förargligt det där! Och jättefina julklappströjor - hoppas de togs emot väl. Gott nytt år!

desiree sa...

Kanske att jag har sånt garn, nånstans. Jag ska bara tänka ut var. Jag har en tröja i det garnet, och jag brukar inte slänga ut resterna.

desiree sa...

Finnes: 4 nystan Evita i färgen 567, parti 29733.

Du kan väl maila mej på kdblogs@gmail.com