torsdag, augusti 14, 2008

trubbel

Tänk om allt vore så bra som det vore om jag fick bestämma. Då hade Vogue inte haft några problem med att folk bor på andra ställen än Usa och Canada.
Då hade masktätheten stämt alldeles kolossalt bra och inte ganska nästan bra om man minskar stickorna två storlekar (1mm). Dvs den på bredden. På höjden blir den alldeles futtig.
Eftersom nu inte Vogue fungerar så bra som jag tycker det borde då borde de åtminstone finnas ett bra alternativ på gratismarknaden.
Jag har kanske inte letat ihjäl mig, men det jag fann på Knitty var ganska bra. Men fel i knäppningen och fel i ringningen.

Så vad gör en stackars tant? Fortsätter sticka provlappar ...
I väntan på ork att snoka i stickameraarkivet efter den ultimata beskrivningen.

3 kommentarer:

miastick sa...

Men du vet väl att vi här i Sverige kan prenumerera via England? Jag har just satt igång en prenumeration, hoppas kunna rapportera om att det är jättebra. Det är inte dollar-billigt, dock billigare än att köpa lösnummer hemma. Kanske 250 kr ungefär för fyra nummer.

miastick sa...

Jag trodde du ville prenumerera- det kan man nämligen bara göra till USA och Canada via hemsidan, men man kan maila och få till det via England. Det framgick inte av inlägget att det var pdf-mönster du var ute efter.
Men maila dem, det borde väl gå?

Cecilia N sa...

Jo, man kan mejla sitt kreditkortsnummer, men jag tycker man borde kunna betala via paypal eller nån sorts giro likagärna. Mejlen är ju måttligt krypterad ...