torsdag, april 01, 2010

Ursäkta!

Det är knepigt med det tekniska om man inte har tungan rätt i mun.

För ett tag sen satt jag och letade något på min blogg och fann kommentarer av trist natur på gamla inlägg. Så kan jag ju inte ha det, resonerade jag och gjorde nya inställningar.
Alla inlägg äldre än 14 dagar skulle jag granska nya kommentarer på. Att det även skulle kunna gälla det senaste inlägget om man inte passar sig, det tänkte jag aldrig på.

Och nu avslöjas att jag inte brukar börja min runtnosning bland bloggarna hemma hos mig själv med att jag loggar in. Helt tydligt måste jag göra det i fortstättningen, för det låg en massa ogranskade kommentarer här när jag gjorde så.

Så förlåt ni som undrat vad det varit för fel på era kommentarer. Det är det inte. Det är bloggmadamen som inte vet vad hon håller på med.

Angående dotterns godkännande. Jo, det har jag inhämtat. Men det lär dröja ett tag till innan den kommer igång.
Jubilarpresenten som stickades för 1½ år sen sitter återigen på stickorna. Den här gången hoppas både jag och jubilaren att den passar för nu har vi mätt tillsammans.
Sen finns det andra presenter som också behöver färdigställas. Men om dem tala vi tyst då vi icke veta vilka som läsa denna blogg.

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Du tillhör en av de få som läser mer hos andra än vad de skriver själva. En del av mina gamla favoriter verkar mest bara läsa sin egen blogg, då tycker jag att man missar det roliga i att lära känna varandra via bloggandet.

Apropå att sticka - så gör jag det aldrig utan en direkt beställning till dottern och barnbarnet numera. Har ingen lust att sticka hyllvärmare.

Cecilia N sa...

Va? Läser inte alla andra hur många bloggar som helst, så de knappt har tid att göra något bloggbart?

Vonkis sa...

Visst är det tråkigt när det bvörjar komma in råkiga och konsiga kommentarer. Jag hade de däringa bokstäverna ett tag men de ickebloggare som kommenterar hos mig vet inte hur de ska göra när de dyker upp, bokstäverna alltså.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Hej Cecilia! Jag gör så att jag får mail om alla blogginlägg, jag vet då när det kommer ett inlägg och jag kan läsa så inget obehagligt kommer med. Men det händer faktiskt väldigt sällan att det är inlägg jag inte vill ta in. Några plumpa sexistiska, de kastade jag direkt.
För övrigt älskar jag att läsa bloggar, det är ju kommuikationen som är det häftiga! Bokstäver tycker jag bara är krångliga för övrigt!