måndag, juni 24, 2013

Snart ...

är jag nog lika långt som när det gamla garnet tog slut. Fråga mig inte varför bilden blev så mörk. Kanske har det något att göra med att jag fick använda fördröjningsknappen för att få någon bild överhuvudtaget.

Igår blev det ingen stickning alls. Istället spann jag ... läskigt många timmar. Hade det inte varit matlagnings- och -ätningspauser så har jag hållit på i tio timmar på raken. Det var trevligt när det höll på men sen fattade jag ju att somliga kroppsdelar skulle klaga. Och o ja, de har klagat, underarmarna.
Jag blev inte riktigt klar med den flerfärgade tråden, men den spolen är näst intill full. Det är inte den gula spolen längre så det går åt att spinna sisådär en halv gul spole till.
Men först ska jag spinna klart det flerfärgade och sen tvinna ihop så långt det gula räcker.

Jag har flera olika planer på vad jag ska spinna härnäst, men har inte bestämt mig för vilket jag ska göra först. Kanske man kan börja på ett projekt och sen spola av det till en "sidospole" när det andra projektet ska ske, för det är mer datumrelaterat.
Hum hum, nu säger jag inte mer om den saken.

Mot stickningen!

5 kommentarer:

Karin sa...

Men? Har du färgat om garnet? Garnerna...

Cecilia N sa...

Ähum? Näe?

Det är en för mörk bild, men det är två olika lila färger och skarven är under bysten.
Dessutom skyler jag kroppen inunder med en grön t-shirt.

Blev det tydligare?

Bloggblad sa...

Det låter så härligt att kunna gå in för nåt så helhjärtat. Jag är alltid splittrad när jag har ledigt, för jag vill så mycket. Röjer och fixar samtidigt som jag tänker och planerar och hittar på...
Det är bara när jag sitter i båten som jag faktiskt inte gör nåt, utan bara är. Och njuter.

Bloggblad sa...

Ska kanske tillägga att förr i tiden sydde jag så fort jag hade en minut över. Alltid några klädprojekt på gång. Men nu skulle det gå åt så mycket tyg... har blivit för bred.

Cecilia N sa...

Man kan ju byta objekt för syendet, det finns ju mindre versioner till hands.

Det är inte helt hälsosamt att hålla på så länge med så monotona rörelser. Så även om det är skönt att meditera in i det så frestar det på.