tisdag, februari 05, 2008Ingen swagger, men väl en lägesrapport om sjalens framsteg. Bilden är tagen i dagsljus utan blixt så jag tror att färgen överens-stämmer ganska bra med verkligheten.


I kameran hittade jag en bild från nyåret också. Sedan milleniumskiftet har vi som tradition att äta exotiska frukter. En sån vitaminbild behöver man en sån här grå trist dag.

Förresten. Den nya surdegen verkar mycket vitalare än den gamla. Strax ska jag baka ut limporna så får vi se om jag anar rätt.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gillar dina schalar. Älskar att sticka spets, bl a. Du har inga mönster som ligger och skräpar?

Anonym sa...

Ja, det skulle nog behövas en vitaminkick... hon här är väldigt sällan förkyld, brukar klara mig... NU har jag åkt dit med rejält halsont och hjärnan känns som bomull - minst...
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som funderar på att strypa kudden igen...

Cecilia N sa...

Krya på dig, Bim!

Cecilia N sa...

Carina:

Det finns otroligt många gratis sjalmönster på nätet!
Kolla på stickamera.se som antagligen ändå inte är komplett ...

desiree sa...

Mmm, vad gott det ser ut. Och sjalen är fin också!

Bloggblad sa...

När jag får såna enkla, smarta, självklara tips, skäms jag nästan att jag inte tänkt på det själv. Det är ju fullständigt genialt med en livlina. Tack snälla för tipset.

görel sa...

Håller med Bloggblad, jag har inte gett mig in på avancerad spetsstickning än men har planer för detsamma. Det här verkar väldigt smart, man kan ju slita sitt hår även vid mindre avancerade mönster om man måste gå tillbaks och korrigera.

Jag är fortfarande nyfiken på din swagger! :)