söndag, oktober 12, 2014

rösta på stickpodden!

Dags för årets upplaga av svenska podradiopriset. Även i år kan man rösta på Karin och Elin i Stickpodden (som just släppte 45:e avsnittet). Rösta gör man här.

Sen finns det säkert en massa andra bra poddar i en massa andra kategorier också som man också kan rösta på, så gör det. En röst per mejladress.
Glöm inte att det finns en samlingskategori på slutet också.

3 kommentarer:

Bloggblad sa...

Det där med podd har jag ännu inte tagit till mig. Men det gör inget, för jag hinner ju knappt det jag borde med alla bloggar och med facebook...

KaosJenny sa...

Och jag har beslutat mig för att "tvinga" min mormor att lära mig sticka sockar (inte särskilt svårt, hon gör det jättegärna). Eftersom den kunskapen inte kommer att "sitta i händerna" automatiskt på folk om 20 år så tänkte jag att det är en god ide´. Så nu håller jag på med regnbågssockar till någon. Har inte något mönster, som vanligt, utan kör bara så att det ryker. Någon borde ju kunna ha dom :-). Kram

Cecilia N sa...

Bra Jenny!

Jag tänker också att det är en bättre "present" att lära folk sticka än att sticka åt dem.
Det är ju roligt att skämma bort folk också, ju, men inte lika hållbart.

I tonåren fick sonen en dator i delar. Med pappa som bisittare monterade han ihop den och har nu inga problem med att köpa nya delar och montera ihop dem (mer än om de inte passar rent geometriskt/fysiskt) på ett sätt som jag inte skulle våga.

Att ge barnen oräddhet för utmaningar är bra.
(Sen finns det barn som kanske skulle behöva en dos vettig rädsla också, men det är en annan historia.)