onsdag, april 08, 2015

Påskdag


Solen värmde och havet var öppet och hunden badade och maken fiskade. Jag stickade frenetiskt för att sockorna skulle bli klara. Det blev de -- klockan två på natten. Just då var jag lite irriterad över att det hade kommit datapatiens emellan under dagen. Varje minut mindre patiens hade kunnat lägga mig en minut tidigare. Å andra sidan kanske jag behövde de pauserna då ... Och jag konstaterade nöjt att nattstickningen skedde utan några som helst misstag.

Nu är de klara i alla fall och sitter på rätt fötter.
På den högra strumpan i bild ser man att rapporten är längre än strumporna. Jag är inte helt övertygad om att det är en bra sak för strumpgarn.

4 kommentarer:

Pysseliten sa...

Snygga blev dom! Hundskinn skulle man ha, så man kunde bada lite. Jag har helt legat av mej kallbadandet den här vintern. Fullt fokus på bassänglängder. Men nästa, då ska det vinterbadas!

Bloggblad sa...

Tuffa strumpor! Du ligger visst aldrig på latsidan. Det gör jag nu. På värmefilten. Gympa, kakbak och besök tog visst slut på mig helt.

Cecilia N sa...

Jag har missat orsaken till bassänglängderna, Pysse. Men jag förstod din bildblogg som att det är nån sorts arbetslagsgrej, eller?

Latsidan, ack den som finge tid att ligga på den ...

KaosJenny sa...

Vilka häftiga strumpor! Kram