torsdag, september 28, 2006

Vidare...

"Hur gick det med den där urringningen?" frågade Heidi.

Tja... Är det den gröna du tänker på?
Den har jag helt lämnat åt sidan.
Jag håller på med heltidsbaserad lönesysselsättning numera.
Jag har stickat klart den förstoring jag planerat av sjalen. I oblockat skick ser det ynkligt ut. Månne det kan bli till förnöjsamhet om jag blockar den. Jo, jag ska, men sen nån gång...

Istället har jag nu äntligen fått ordning på regiastrumporna.
Jag ihärdar med att försöka sticka det här paret från strax ovan hällappen och framåt, och sen fyller på med strumpskaft så långt garnet räcker. Nu blir det i rätt storlek. 25% mindre än förra försöket... (Man kan ju undra om det finns nån som helst matematisk begåvning i mig...) Jag har gjort klart hälen (med lappen i gåsögestickning) och håller nu på att gasa på med 14m på var sticka fram emot tårna på första sockan.

Dessvärre har vi drabbats av stora kamerabristen.
I somras gick den fådda kameran sönder. Raskt köptes en ny. Dels för att den behövdes "imorgon" och dels för att vi inte trodde det fanns garanti kvar. Det visade det sig att det fanns. Så nu är den på lagning.
Den nya kameran tappade bort sig i skogen för några veckor sen. Kan ni förstå hur den bar sig åt för att öppna kardborreknäppningen på hölstret som maken hade vid bältet?
Han blev ganska förtvivlad, men idag har jag fått en avi som jag starkt anar att den betyder ersättningskamera på posten.
Har vi tur återfinns den andra och lämnas in till fabbo polisen som vet att vi är av med den. Vips skulle vi i så fall ha TRE kameror!

Men det är inget skoj att blogga utan kamera. Så det är en anledning till att det inte blivit så uppdaterat här.

2 kommentarer:

Boel sa...

Började just fundera på vart du tagit vägen när det var så tyst på din blogg. Glad att det är kamerabrist som orsakat tystnaden.

Jag ska vara löjligt försiktig så gott jag kan (inte min starka sida som du vet)

Cina sa...

Härligt med ett livstecken!