torsdag, december 14, 2006

Mamma, kolla!
Hej!

Som du ser så har jag kommit en bit. Min gråa raglankofta har 31 cm raglansöm. Och den blå kommer, när den nått till samma ställe ha något kortare eftersom den börjar längre ner mot framsidan (och baksidan). (Den grå börjar mitt uppepå axeln.)

Så jag blir lite konfunderad över ditt mått 37 cm.
Nå, det är en bit kvar innan jag kommit till den grås armhål, så vi hinner väl ses och provas innan vi bestämmer.

Men bara så du vet.

Bilden med den gröna t-shirten inunder är med för att visa hur urringningen blev. Lite snett och vint påklätt kanske, men jag tycker den verkar fungera. Strumpstickan som hänger mitt fram innehåller knäppkantens maskor. Båda sidornas, men tätt komprimerade av en kraftig gummisnodd som ser till att de inte rymmer.

Jooo förresten! Vad ska det vara för knappar? Jag tänker att de kan vara bra att ha, eftersom jag kommer att göra knäppkanten sen efter ärmarna. (Ja, det dröjer, men vill jag ha den frågan avklarad.)

3 kommentarer:

Anonym sa...

äntligen fann jag dej och koftan
vi tar resten när vi möts
kram mamma

Anonym sa...

Det har absolut inget med inlägget att göra. Utan jag vill bara kika in och önska dig en riktigt god, lugn och skön jul!

Kram
Boel

Anonym sa...

Go Jul!!
Önskar Warja med familj,

och jag kommer inte hitta till denna blogg någon mer pga att nu ska datorn startas om.. Men sänd gärna länk till mig igen så att jag kan kika in ibland