tisdag, mars 13, 2007

Nu haver jag swatchat

Nu haver jag swatchat. *sjunger som Emil i Lönneberga*
Men det är beroendeframkallande!

Pga batteriproblem har jag ännu inte fotograferat skapelsen till tävlingen men det är värre än så. Jag blev inte fullt ut nöjd, jag insåg att jag frångått vissa kompositionsmässiga "regler" så det känns som om jag skulle göra en 2.0-version. Men jag ska varken sitta här och blogga eller sticka swatchar (eller repa upp 1 cm av nederkanten på mammas kofta maska för maska) utan göra vad jag ska.

Summan av lasterna är konstant konstaterar Lotten idag. Nja, just nu är nog lasterna extra tunga. Ett skepp av sticklaster går runt till Europeiska öar den här veckan!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Tänkte titta in hos dig för första gången.

Oj, vad impad jag är av allt ditt stickande! Vilka alster!

Jag stickade själv hejdlöst på det galda 80-talet. Men sen fick jag en nackskada. Får du inte ont i nacken när du stickar?

PS. Jag fick alltså INTE nackskadan av stickningen. ;-)

Anonym sa...

Glada menar jag.

Cecilia N sa...

Nej, men däremot hade jag återigen en inflammation i vänster tumme häromdagen. Jag antar att det var en inflammation iaf, för det onda försvann för gott med en Ipren.

Jag, med hel nacke, tror att det är för att man spänner sig som man får ont i nacken. Men jag har stickat så mycket att jag tror att jag inte spänner mig.

Jag hörde om någon som tipsade om uppvärmningsgymnastik innan man stickar. Precis som man värmer upp i andra sammanhang.

Anonym sa...

Tack svaret. Ska kanske plocka fram stickorna igen.

Jag spände mig nog förr. Men numera är jag faktiskt riktigt vältränad och har mer koll på allt i min överrörliga kropp.