måndag, juni 23, 2008

utveckling

Nu har jag börjat på en version 2. Jag har inte repat upp den förra för då kan jag jämföra bättre. Och inser jag då att den första var bättre behöver jag inte sticka en till av den.
Den nya ska ha större kupa och även vara högre.

I bakgrunden går funderingarna om den vänstra vanten, den med oblaten. Ska det vara något mönster på oblaten (ja) och i så fall vilket?

3 kommentarer:

Bloggblad sa...

Det är väl alltid ett kors med Jesus inpräglat i oblaten... kanske en antydan till ett kors? Som en skugga eller så. Blir nog rätt pilligt med armar och ben...:)

Jag fick en strålande muddidé häromdagen... till den nya svarta jackan med turkos-rosa-guld-flikar... Har ju redan pärlor i de kulörerna... lite prickar och trekanter på svart botten... Ärmarna på jackan går ju inte ända ner...

Så då får jag en ursäkt att skjuta upp det svåra spetsstickandet ett tag till... :)

Cecilia N sa...

Jo, vi har ett krucifix med Jesus på våra oblater. Men jag har för mig att jag sett med bara ett kors på, utan kropp alltså.

Och så är jag lite sugen på att göra en ichtysfisk ... Men det är antagligen att dra iväg för långt ...

pärlbesatt sa...

hej hej, och tack för den långa nyfikna kommentaren hos mig, det var roligt att få lite att svara på!

det är en massa massa bin-bins i två färgkollektioner. varje tråd är en egen liksom. sen kan man tre eller sju eller tio på sig om man vill.

det brukar inte vara så mkt variation på dem, och inte så fina pärlor som i mina, men jag ville sätta min egen prägel på det.

de man ser från Afrika är ofta med lite plastpärlor och skavda fula pärlor o färger som verkligen inte matchar osv. inte min grej! :)

snart ska jag göra några nya, till mig. nu var det längesen jag använde såna. om du vill kan jag leta fram en video där de syns på några som dansar, så får du se hur det ser lajv.. :)