söndag, februari 01, 2009

Jorå, jag lever

Men irlet har varit fullt av tenta, kursstart och sjuka sen sist.
Så inget nytt under sticksolen.


Men jag kan iaf presentera de tovade vantarna som dottern fick före nyår. Jag insåg att ett par tjocka yllevantar jag stickat tidigare rymdes gott i så jag har stoppat i dem istället för att sticka ett par tunna vantar till insidan.
Dottern tycker de är otympliga så här, men jag lånade dem idag när det var kallt och trivdes bra. (Mina OS-vantar var lite dragiga igårkväll så jag tänkte kolla de här idag.)


När jag var in på Johannas blogg för ett tag sen så upptäckte jag en skillnad på hennes spinnrock och min (förutom att hennes var sprillny alltså):
Vi har krokarna på olika sidor.

Jag vet inte om det gör någon skillnad på något sätt. Men jag anar att det gör det. Kan någon klara ut begreppen för mig?

11 kommentarer:

Bloggblad sa...

Nix - spinnrockar är inte min grej. Däremot vantar... fast här har knappt varit så kallt att jag behövt ta fram mina fårskinnsd:o... och inte heller har jag behövt använda min tovade mössa.

jag tittar in här ibland och kollar läget. I morgon åker jag på psalmskola i Fryshuset tillsammans med deras rockmusiklinje. Ska bli hur spännande som helst. Men vi ska sitta i vår grupp och analyser en text per person = 13 st.

Sen blir det konsert med ungdomarna på tisdagen. Förresten, vilken dag var det konsert med FS:s "låt"? Jag har ju tappat gamla mail. Slutet av febr?

Bloggblad sa...

Gärna klockslag också.

Boel sa...

Trevligt med ett livstecken ifrån dig! Jag funderade nyligen på om infuensan eller något annat hade däckat dig helt.

Vantarna ser varma ut och det är det viktigaste för en vante tycker jag.

Boel

VirkStina sa...

Hej!Du har en utmaning på min blogg!

fröken c sa...

hej! tack för alla inlägg och krya på dig, det känns bra (igår och idag är jag inne i den -verbalt- tysta fasen eftersom jag helt tappat bort min röst)...

Jag har lagt in en besöksräknare från susnet.com som ligger som html-kod i högerspalten på min bloggsida. om du går in på bloggen och scrollar ned till "hithittare" ser du mina siffror, och jag tror att du kan klicka på dem också och hamna på susnets sida. Nackdelen för din del är att vad jag vet finns det ingen tjänst som kan räkna "retroaktivt" åt en. Jag har haft en räknare nästan helt från början, så därför kan jag se ungefär hur många besök jag haft totalt.

Men du kan ju alltid lägga till en nu, det är rätt kul att se hur den tickar!
kram

Bloggblad sa...

Nu är jag nyfiken på hur det går med ditt får...

Hoppas du uppdaterar snart.

Howdy Sailor sa...

När jag var i iskalla Luleå i början av februari hade jag tovade vantar på mig. Min bror, som bor där, bar superdupervantar med olika termolager och sälskinn och gud vet vad och ändå var det mina gamla tovade som höll värmen bäst.

Nu bor ni kanske inte i Norrbotten men sensmoralen är ganska bra ändå ;o)

Elisabet sa...

Ärade madame N .., meddela bara NÄR ni ska sjunga .., så lägger jag ut en trailer inför nästa lördag!

Elisabet sa...

Cecilia: du är makalös när det gäller att ha gott minne.

Upplysningsvis ..-))

Vonkis sa...

Susnet är roligt men lite beroendeframkallande,

Bloggblad sa...

Bra att du skriver hos mig ibland så att jag vet att du lever!