lördag, maj 19, 2012

Nytt traderainrop


Det här tycker jag var ett väldigt praktiskt sätt att slå in ett paket på. Pappret är en halv papperskasse och handtaget sticker ut sådär lagom bra så att man lätt kan bära med sig paketet. Vad vet avsändaren om mottagarens faciliteter i fråga om påsar och transportsträcka.

Vad som fanns i?
Jo jag förstår ni är nyfikna på det väldigt lila ("fastelila") lingarnet som väger 300 gram och som så småningom ska bli en sommartopp till mig.
Men jag har gett mig förbud att börja tänka på det före jag är klar med det som jag ska tänka på (icke stickrelaterat). Nån sorts disciplin måste jag försöka upprätthålla ...

6 kommentarer:

Bloggblad sa...

En färg helt i min smak!!!

Cecilia N sa...

Så trevligt.
Säljaren hade ute mindre poster av samma(?) garn så håll utkik om du vill ha själv.
(Men jag vet ju inte om de såldes eller om de kommer ut igen.)

Karin sa...

Listig förpackning! Så lätt att ta efter (och så finurligt att komma på). Och så blir jag lite lila av avund när folk säger sånt där som att "det ska bli en sommartopp", precis som om det är självklart att det blir det också. Ack, alla dessa påbörjade stickningar som min mor fick avsluta åt mig. När hon levde...

Cecilia N sa...

Jomen det tror jag det blir.

Garn brukar bli det som det är köpt för hos mig.

(Fast jag har två satser grönt garn som det inte stämmer på av olika anledningar. Vi får se om jag kan sälja bort dem eller komma på nåt.)

Bloggblad sa...

Nä, jag kan ju inte sticka längre. Min högra tumme medger inte det. Jag prövade när jag hade haft mindre ont i den, men det gick inte. Tyvärr.

Cecilia N sa...

Himla trist med strejkande kroppar.