torsdag, oktober 26, 2006

reklam från hifiklubben


På framsidan av en annonsbilaga som kom med tidningen i morse sitter en "kizz-målad" person och stickar i soffan.
Men vad sjutton stickar han?
Blågult på strumpstickor, så långt är jag med.
Delen under hans vänstra ringfinger verkar vara avmaskad och det som är på de stickorna han håller i verkar stickas fram och tillbaka.

Och hur kan man stå ut med att få så stora glapp vid bytet mellan stickorna? Eller är det en spetsstickningsrand? Lite längre ner på stickningen verkar det inte vara så nämligen, mer som att han gjort en kil där...

Nån som har nån koll på vad han stickar?

Själv gnetar jag på lite grand med regiastrumpan. Jag är på skaftet och väntar på att garnet ska ta slut så jag kan börja på nästa.

Fast de där tidsfördrivsstrumporna får nog ligga ett tag, jag har fått beställning på två par raggsockor från dottern. Månne hon kan berätta vad det ska vara för färg också så jag kan handla garn?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag fattade först inte varför min man viftade med reklam för hifiklubben framför näsan på mig tvärs över frukostbordet (ok, jag vill ha en stereo till köket och en till sovrummet, men han brukar inte beivra det...)
Lite kul är det iallafall att han stickar. Håller med om att det ser lite märkligt ut det han stickar, han håller stickorna lite skumt...

Elena sa...

He, he, ja, det ser ju lite skumt ut hur han håller i stickorna som spretar en aning märkligt åt olika håll. Men va' tjusig han är i sin mundering.

Knit-Marie sa...

Ser att du oxå hittat vår stickfrände.
Skön, javisst och vad han stickar spelar mindre roll. Kanske början till ett gitarrfodral?