söndag, december 09, 2012

long time no see

Men nu ska det förhoppningsvis bli en aning ändring på det. Nån som minns det här inlägget från förra hösten?

Nu idag har jag äntligen tagit mig fram till spinnrocken. Det kan meddelas att väldigt ihopknörvlade "fågelbon" håller sig snodda även sen man "packar upp" dem. Så då måste man o-sno dem och den osnodden håller sig bäst om man för-"draftar" dem lite till, alltså tesar ut dem på längden. Jag vågade inte riktigt lita på att lagom snodda fågelbon skulle hålla sig som enskilda enheter så länge som det antagligen skulle behövas, därför de extraknörvliga.
Det är lite irriterande att förvaringssnodden sitter i ordentligt i ändarna vilket gör att de inte riktigt vill gripa tag i det som redan sitter på rocken. Men då får man tesa i sidled så att änden borstar isär sig.

Det är roligt att spinna igen. Jag har haft en massa annat viktigt i vägen alldeles för länge och "skulle bara" innan jag gav mig lov att spinna. Men nu är det ur vägen. Nu är det bara jul och förkylning och sånt krångel som också vill ta min uppmärksamhet.

3 kommentarer:

Mia sa...

Vad kul, nu ser jag fram mot allt du visar upp som kommer ut av rocken :)

Karin sa...

Visst är det lite dumt det där, att man inte tillåter sig göra sånt som är roligt, förrän alla måsten är undanstökade, vilket de ju nästan aldrig blir. Men heja, på! Spinn, spinn, spinn bara spinn...

Cecilia N sa...

Risken för mig har mer varit att det där måstet inte har blivit klart för att det har funnits en massa skojsigt att göra. Men nu är det i stort sett klart.

(Jag trodde jag skulle blivit klar i somras men inte förrän nu under blogguppehållet blev det klart.)

Mia, hoppas att det är okej att det inte sprutar produkter ur spinnrocken. ;-)