tisdag, juni 13, 2006

länkar...

Hittills har jag bara haft två länkar som har med stickning att göra. Barbros för att hennes sida är som en spindel i stickbloggsvärlden. Från henne har jag klickat vidare till alla möjliga bloggar. Dessutom har hon en intressant sida själv där hon presenterar saker som hon har klurat ut och som verkar funka kanon. (Vilket inte alltid är fallet när jag klurat ut nåt...) Flera bra beskrivningar har hon också.

Cinas för att det är min "stick-och-blogg-granne" här i stan.

(Lotten är med för att hon har så intressant vardag. Eller, skildrar den intressant, och det är en trevlig hop som läser och kommenterar. Dessutom gör hon då och då "hemlisbloggare", en pastisch på en författare som man då får gissa vem det är. Priser utdelas.)

Men nu har jag nog sett Barbros överkvinna i stickblogglänkar! Får jag presentera Garngamen i min länklista. (Att hon dessutom länkar till lilla mig är ju bara ännu bättre!)

2 kommentarer:

Garngamen sa...

Men tackar. Jag försöker med jämna mellarum plocka in alla bekanta. Och det är ju jättekul kontakt tycker jag att traska runt och se på alla bloggar. Lycka till och stort nöje, och det som jag VERKLIGEN gillar är bilder av alla sorter. Men kåserier och personligt tyckande är ju också kuligt att läsa. Man kommer ju liksom närmare. Kram! Sigrid

villaa ylle sa...

Jättesnygg är din gula tröja. Jag stickar nog nåt liknande av mitt guldgula Rowan Summer Tweed. Monica