fredag, december 14, 2007

Förlåt min otro!

Alldeles precis nyss ringde telefonen. Det var en på buss-stationen i Haparanda. Min tröjärm är upphittad! Den anländer ikväll!

Så har jag då slitit med ärm nummer tre i onödan i två dagar.
Tänk om jag hade vågat lita ...

7 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Grattis , de finns snälla mäniskor ändå.
Eva.

Bim sa...

Öh... busstationen i Haparanda? hm, där har jag varit ;) Ifjol strax innan jul, hihihi...
Yngsta dottern går på utbildning i Happis, så... Jag skulle tro att hon åker buss från den busstationen nu på söndag? Ja, hon anländer hem till oss på söndagskvällen, så... Ja, hon ska ju ta sig till Luleå för att nå flyget - sedan flyga till Arlanda och sedan blir det väl tåg från Stockholm till Arvika?
Men, härligt att folk har tagit vara på din stickning, jippie...
Må så gott... värmländskan... kramis, Bim vars dotter nu är färdig med att vara med och ljussätta Jukkasjärvi icehotel - undrar vad temat är för iår???

Bims Portal!/Sjöbackas blogg

Annelie sa...

Vilken tur, grattis! Tänk vad snälla människor det finns.

Bloggblad sa...

Vad häftigt! Härligt när det går att hitta sina prylar. Jag stickar lite grann nu, men jag tappade en hel del av stickargnistan när det var så extremt svårsålt med muddarna. Jag hörde att det hade gått betydligt bättre med sånt på julmarknaden här i stan. Det retar mig att jag inte fick vara med där.

Cecilia N sa...

Du får skylta med muddarna och smussla med böckerna, Bloggblad! ;-)

Kan man sälja sin diktarådra på annat sätt på marknaden i stan? Som rimsmed?

Bloggblad sa...

Jag har tänkt tanken, att rimma till julklappar, men det är något som håller mig borta från det. Säkert vetskapen om att jag inte orkar med att ta på mig en massa extra... Och sen gillar jag inte när jag MÅSTE prestera nåt. Lite lagom deadline är okej, men jag vill inte ha betalt i förskott, då får jag prestationsångest.

pärlbesatt sa...

jag skulle bara svara på din fråga om nunnan med rosorna, men nu måste jag bestämt läsa vad du skrivit också, vilken grej, en upphittad tröjärm!!

det är Sankta Rita, med rosorna. den lillas far brukar alltid köpa nåt till mig i Ungern.. alla radbanden och dopfuntarna och nästan alla helgonfigurer är därifrån.

nu har jag grillat dem du såg och så gjort fler lyktor, men batteriet i kameran dog så jag måste vänta för att lägga upp dem.