lördag, december 29, 2007

Nästan som Bloggblad

Varning får jag väl också skriva. Inte så mycket för bilder på blodiga sår på knän, utan bara för bilden med den största brännblåsa jag sett på 40 år eller nåt. Även då var det hett kaffevatten inblandat, men då hällde jag ut det över hela låret.

Den här gången tryckte jag girigt på ridklubbens kaffeautomat (i fiket, i ridhuset) som fyllde koppen till brädden, inklusive den lilla gropen på plastkoppens öra. Koppen var jag dum nog att tro att jag kunde balansera upp till munnen och snabbt dricka ur såpass att jag kunde ta den med mig till ett bord. Icke sa Nicke. Jag spillde och skvimpte och ordentlig som jag är (bland folk åtminstone) så torkade jag upp efter mig innan jag uppsökte kallvattenkranen.

Så här sitter jag nu med högerhanden i en bunke med kallt vatten och skriver med vänster hand. Tur man inte använder penna till det här.

Frågan är: går det att sticka?
Den besvaras med "nej". Man kan ju inte sticka med ena handen i en skål med vatten heller! vojne vojne. Vi får se sen när bränn-känslan försvinner.
Nån som har nåt bra tips på hur man gör sen? Sen när inte kallvattnet behövs.


4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Ojojoj! Stall är farliga saker - vi håller oss borta!!! Bind om, bind om!

Lotten Bergman sa...

Dokumentärbloggeriet sprider sig som en löpeld och här står jag och hurrar och klappar händerna!

(Och blåser lite på det onda.)

Evas blogg sa...

Aj, aj, aj, det där såg inte kul ut. Aloe Vera gel är mkt bra på brännblåsor. Ett Gott Nytt År önskar jag dig och hoppas blåsan ska försvinna snabbt, så du kan sticka igen!

Strumpstickan sa...

Ajajajaj! Stackars dig! Plåster, plåster, plåster...

Gott Nytt År! (utan blåsor)