lördag, december 01, 2007

Årets julkalendrar

Förra året tipsade jag om de nätjulkalendrar jag kände till. Så även iår:

Lotten återkommer för tredje året med hemlisbloggarkalendern. Alla som gissar - hur snett det vara månde - är med i den dagens utlottning av en t-shirt. Inte handstickad, men väl med någon sorts tryckt text på magen.

Mina maskor och stygn har en stickjulkalender på bloggen iår. (Förra året såldes hennes kalender i garnaffärer. Antagligen säljs de även iår.)

Förra årets stickjulkalender på nätet (det som blev en mössa som jag ännu inte satt dit någon blomma på) finns det ingen uppföljare på, vad jag vet. Jag minns inte vem som hade den.

Via Lottens kommentatorbås har jag även snappat upp receptomatens kalender. Denna kalender har det traditionella irl-kalenderutseendet. Det ska Ulrika ha en speciell eloge för.

Finns det några kalendrar som jag missat som ni vet om? Fyll på bland kommentarerna!

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

En gång i livet har fixat julklappskalender till mina barn. På den ambitiösa småbarnstiden när jag fortfarande gjorde allt jag trodde man måste. Svärmor klippte filtfigurer och limmade - och jag gjorde paket. Som väl var hittade jag inte eländet sen...

I morse frågade "lillen", snart 29, om han inte skulle få en chokladkalender i år... klart att jag föll... härligt med lite barnasinne kvar.

Bim sa...

*s*
Har några fler än dig i min blogg, ja... några till...
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som kör med Lottens - än... :p

Mrs Petersson sa...

Det finns fler kalendrar + andra jultips i Stickameras julspecial (www.stickamera.se)

A L V A S - P A P P A ! sa...

Tack för en skön story i vår blogg, såg den precis. Bra idé faktiskt men det får vara goda vänner man besöker om man skall lura ut dem i kylan, hemma hos dem (: