onsdag, november 17, 2010

Ja just det ja!

Jag måste ju presentera ...


Det jag stickat av mitt allra första garn: en mobilpåse.
wow liksom.

8 kommentarer:

Bloggblad sa...

Vilken lycka! Men är det inte krångligt att ta sig in i en sån påse? Jag har en ficka med kardborreband, men lyckas ofta stänga av samtalet innan jag får fram apparaten.

Nu ligger det ett kuvert till dig som ska postas i morgon. Inget följebrev, är jättetrött och ska i säng, men vi hörs via mail. Fast det tar nog minst till helgen innan jag kanske får nåt att maila.

Cecilia N sa...

Den är väldigt lätt att ta sig in i. Jag har bara gjort en liten luftmaskkedja på slutet efter avmaskningen. Lite för liten kan jag tycka sen när jag tänkte - efter jag klippt tråden.

Men jag kan stänga till påsen genom att trä den maskkedjan genom en maska på andra sidan.

Jonna sa...

Vilken fin sak :)

Cecilia N sa...

Tack Jonna, det var vänliga ord. Det fina var väl att jag gjorde NÅT av det där allra första garnet.

Perfekt-Stina i mig hade kanske kunnat knöla in nystanet längst bort nånstans. Fast Förtjust-Lisa har mer att säga till om här. Jag VET att jag är nybörjare så jag ställer inte större krav på mig än på en nybörjare. Men det är inget garn jag skulle köpa.

gunnar i vaplan sa...

Ser mer ut som en fågelfröpåse .-)

Cecilia N sa...

Haha, Gunnar!
Ja var och en ser ju med sina glasögon på ...

(Om andra undrar: Gunnars specialitet är att mata fåglarna under vintern. Tidigare år, jag vet inte om i år, har man kunnat följa hans fågelbord genom en webkamera och så klicka ett foto när det är många fåglar framme. Flest fåglar på ett klick under vintern vinner.)

Pysseliten sa...

Snygg! Vi får virkade dylika i långa rader av dottern som gillar handarbete. Vi kallar dom för sovsäckar, för så ser dom ut. I Panduros färgglada lite tjockare pysselgarner. Coolt, med hemfärgat!

Cecilia N sa...

Koolt rent av. ;-)