lördag, mars 17, 2012

Innan jag gör nåt ...
Trots att spinnrocken for på spa i augusti så är den inte riktigt kry. I den vinkeln som jag pekar på på bilderna är den rapplig. Det vill säga stativet går att rucka på så att det inte alltid är så rätvinkligt riktat mot stora drivhjulet som det borde. Och då ramlar drivtråden av och då blir det krångligt och jag blir sur.

Maken tror att man kan slå ut pluggen (som gått av) som är den ljusa pricken ovanför och kanske ersätta den med en annan plugg som passar bättre, eller vad man nu finner är den ultimata lösningen när man tagit bort den här pluggen.

Men innan vi amatörfingrar på sånt vi int' begrip' ges här tillfälle för expertisen att uttala sig.
Tänker vi fel?
Vad kan man tro väntar?
Vad ska man tänka på /vara försiktig med så att inte ...?

2 kommentarer:

Christina sa...

Intressant, hoppas ni får ett bra svar. Finns det inte lämpliga forum som ni kan lägga ut den här förfrågan på? Jag tänker på ett speciellt men kan inte komma på vad det heter...
Varmt lycka till hur som helst!

Den här eländiga wv som möter mig överallt nu när jag återvänder till bloggvärlden, vad är den bra för? Den är både frånstötande och tidsödande.

Cecilia N sa...

Jo, jag har länkat hit från Ravelrys grupp "Spinning in Sweden" och jag fick ett svar därborta.
Men fler kommentarer och synpunkter är alltid välkomna. Ibland tänker man att något är så självklart för en själv att man inte tänker på att en fullständig nybörjare inte har kompetensen att inse den smartheten.

Jag håller med om att de här nya wv är trista. De färgglada var mycket trevligare.