söndag, september 23, 2007

Herrens medskapareEnligt Luther så var inte skapelsen klar efter den första veckan. Den pågår ständigt. Och Gud skapar bland annat med vår hjälp. Han står för ullen, sen får vi föräldla den till tröjor och andra varma plagg.

Så det kanske inte är så konstigt att stickböcker anmäls i Kyrkans Tidning.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan! Jag ville bara tala om att jag kollat upp länkarna du tipsade på min guldpost. Det känns fortfarande alldeles övermäktigt, så jag kör vidare på min lilla stickring. Det blir bara mössor, men det är så långt min koncentration räcker. :)

Cecilia N sa...

Världen behöver mössor, suvi! Go girl!

Bloggblad sa...

Det har jag knappt noterat fast jag läser den. Däremot har jag noterat att de nobbat att skriva om min bok fast jag skickade den till dem. Ännu mer sur blev jag när de sågade Ag*n*ta Sj*d*ins bok i en jättestor artikel. Inte ett gott ord, men hon fick stor plats = reklam ändå.
Men barnböcker som handlar om en tjej i kyrkans flickkör... det finns det inte plats för. Sur och nobbad och lätt bitter blir jag över sånt. Det stärker min uppfattning om att det bara är kändisar som räknas - överallt - hur innehållet är spelar ingen roll.

Hu, sån sur kärring jag blivit... men det retar mig jättemycket.

Cecilia N sa...

Usch och fy på dem, Bloggblad! *ärligt menat*